Video: Patrick Kane sai nimiinsä yhden uransa erikoisimmista maaleista – Carolinan pakki kolasi oman veskarinsa yli ja kiekko lipsahti sisään

Patrick Kane Chicago Blackhawks / Pallomeri.net

Chicagon supertähti Patrick Kane sai nimiinsä taatusti yhden uransa erikoisimmista maaleista, kun Carolina-pakki tumpeloi kunnolla.

Carolina Hurricanes kävi Chicago Blackhawksin vieraana häviämässä maalintekokilpailun lukemin 6-4 ja on helppo veikata, että Hurricanes-pakki Jaccob Slavin todennäköisesti haluaisi kelata aikaa taaksepäin ja pelata uudestaan kolmannen erän alussa sattuneen tilanteen.

Blackhawksin supertähti Patrick Kane tuli oikeaa laitaa kohti Hurricanes-maalia ja Slavin oli häntä vastassa. Slavin ei saanut Kanea kuriin laillisin ottein, joten hän nappasi varsin täpäkän otteen liukkaasta vastustajastaan.

Mainos alkaa:

Slavinin kiinnipitämisen näki myös tuomari ja Slavin oli saamassa repimisestään jäähyn. Slavinin otteesta huolimatta Kane pystyi silti yhdellä kädellä pelatenkin suupaisemaan kiekon kohti Hurricanesin maalia.

Sen jälkeen tilanne sai hyvin odottamattoman käänteen. Kiekko oli maalivahti James Reimerin hallussa, mutta ennen kuin ottelun päätuomari ehti puhaltaa pelin poikki, peruutti Slavin suoraan päin Reimeria.

Reimer kaatui oman pakkinsa kolaamana maaliin, menetti kiekonhallinnan ja näin peliväline lipui maaliin. Blackhawksin pelaajat Kanen johdolla ilmoittivat tästä tuomarille, joka menikin tarkistamaan tilanteen videolta.

Tuomiona oli, että maali todella syntyi täysin hyväksyttävällä tavalla ja näin Kane sai nimiinsä maalin, jonka on kaiken järjen mukaan oltava yksi hänen uransa erikoisimmista ja halvimmista.

Patrick Kane saa maalin nimiinsä, kun Jaccob Slavin jyrää vahingossa veskarin kumoon:

Katso myös: Video: Sebastian Ahon ja Kevin Lankisen kaksintaistelusta tasapeli – Aho iski avausmaalin, Lankinen nollasi myöhemmin loistotontin


Pelaajat:
Joukkueet: ,