Video: Käsi kävi kuin höyryvasara – Patric Hörnqvist takoi Brayden Pointia harvinaisessa tappelussa

Patric Hörnqvist vs Brayden Point

Floridan osavaltion paikallismatsissa nähtiin hieman harvinaisempi tappelu, kun Patric Hörnqvist ja Brayden Point tiputtivat hanskat.

Tampa Bay Lightning voitti Florida Panthers osavaltion sisäisessä derbyssä jatkoajalla maalein 3-2 ja ottelussa nähtiin myös kuumia tunteita. Tästä parhaana osoituksena oli varsin harvinaislaatuinen tappelu, jossa kohtasivat kaksi hieman erilaisissa merkeissä kaukalossa normaalisti esiintyvää peluria.

Tämä tapahtui hieman ennen toisen erän puoltaväliä, kun Floridan Patric Hörnqvist taklasi Tampan Brayden Pointia. Taklaus ei tainnut juuri edes osua Pointiin, mutta Hörnqvistin antamat verbaaliset iskut selvästi menivät Pointin ihon alle.

Point yritti heti käydä Hörnqvistin päälle, mutta tämä luisteli pois. Sen jälkeen Point kampitti Hörnqvistin ja kävi tämän kimppuun uudestaan, kun Hörnqvist nousi jäästä ylös.

Sitten putosivat hanskat ja Hörnqvist sai ensimmäisenä kätensä vapaaksi. Hörnqvistin oikea käsi kävi kuin höyryvasara, kun hän moukaroi Pointia pataan. Vaikka Hörnqvistillä oli yliote, niin hän halusi vain irti Pointista iskusarjansa jälkeen ja tuomarivat tulivatkin heti väliin, kun Hörnqvist teki hajurakoa.

Floridan Patric Hörnqvist ja Tampan Brayden Point pistivät myllyttäen:

Katso myös: Video: Sebastian Aho jakeli komean passin – tälläsi myös upean osuman one-timerista


Joukkueet: ,