Video: Lukon Pathrik Westerholm määrättiin pelikieltoon potkaisemisesta

Pathrik Westerholm Lukko Liiga / Pallomeri.net

Lukon Pathrik Westerholm on määrätty väliaikaiseen pelikieltoon perjantai-illan Sport-ottelussa tapahtuneesta potkaisemisesta.

Westerholm ei saanut toisessa erässä tapahtuneesta tilanteesta rangaistusta, mutta kurinpito katsoi tilanteen olleen ottelurangaistuksen arvoinen, joten hyökkääjä asetettiin väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi

– Sport-Lukko-ottelun peliajassa 26:19 Lukon Pathrik Westerholm pelaa jalallaan kiekkoa potkaisemalla ja osuen samalla jäässä mahallaan olevaa Sportin maalivahtia luistimellaan kainaloon. Ottelun tuomaristo ei tuominnut tilanteesta potkaisemisesta rangaistusta. Tilannehuone on katsonut kyseisen tilanteen ja päävideotuomari on asettanut potkaisun edelleen kurinpitokäsittelyyn, koska päävideotuomarin näkemyksen mukaan tilanteesta tulisi määrätä Westerholmille ottelurangaistus potkaisusta, Liigan tiedotteessa todetaan.

Mainos alkaa

Westerholmin pelikielto tarkoittaa sitä, että ruotsalainen on poissa kokoonpanosta ainakin lauantaina, kun Lukko kohtaa HPK:n.

Lukon Pathrik Westerholm asettiin väliaikaiseen pelikieltoon

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: