Pasi Rautiainen kommentoi Mestarien liigaa jatkossa Viasatilla

Pasi Rautiainen | Pallomeri.net
Pasi Rautiainen | Pallomeri.net

Viasat, Viaplay ja Pasi Rautiainen ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Rautiainen siirtyy yksinoikeudella Viasatin ja Viaplayn jalkapallolähetysten asiantuntijaksi. Jalkapallon Mestarien liigan maksukanavien lähetysoikeudet siirtyvät vuoden 2015 elokuusta alkaen Viasatille ja Viaplaylle Suomessa. Ensimmäinen Mestarien liiga -lähetys on Super Cup -finaali 11.8.2015.

Syksystä 2015 alkaen jalkapallon Mestarien liigaa lähettävä Viasat ja Viaplay ovat tehneet ensimmäisen valovoimaisen kiinnityksen studiomiehitykseensä. Kaikkien suomalaisten tuntema valmentaja ja televisiopersoona Pasi Rautiainen tähdittää Viasatin ja Viaplayn studiolähetyksiä vakiokasvona elokuun Super Cup -lähetyksistä alkaen. Studiolähetykset esitetään koko kauden ajan tiistaisin ja keskiviikkoisin Viasat Sport Finland -kanavalla ja Viaplay-palvelussa.

“Toivotamme Pasi Rautiaisen lämpimästi tervetulleeksi Mestarien liiga -tiimiimme. Jaamme Pasin kanssa saman intohimon, rakkauden ja kunnioituksen Mestarien liigaa kohtaan. Pasin liittyminen studiotiimiimme on iso asia sekä meille että varmasti myös kaikille suomalaisille Mestarien liiga -faneille”, Viasatin toimitusjohtaja Johannes Leppänen hehkuttaa.

Mainos alkaa:

“Jalkapallon Mestarien liiga on seurajalkapalloilun kruununjalokivi, jolla on kiistaton asema suomalaisten jalkapallofanien, mukaan lukien allekirjoittaneen sydämessä. Minulla on ollut suuri ilo olla mukana studioasiantuntijan roolissa jakamassa ja kokemassa tunteikkaita hetkiä Mestarien liigan historiassa. On hienoa, että yhteinen jalkapallomatkamme jatkuu myös tulevina kausina “, Rautiainen tunnelmoi.

Katso Pasin terveiset: https://youtu.be/dBce43ZnJi0

Ville Kuusisesta ensimmäinen selostajakiinnitys

Samassa yhteydessä Viasatilla La Liga ja Serie A -lähetyksien selostuksista vastannut suomalaisen urheiluselostajakentän komeetta Ville Kuusinen on kiinnitetty Viasat Sportin ja Viaplayn Mestarien liiga -selostajaksi.

“Ville debytoi meillä aikanaan menestyksekkäästi El Clasicossa. Nyt kun jalkapallotarjontamme nousee Mestarien liigan myötä uudelle tasolle, oli luonnollista, että palautelaatikot positiivisella asiakaspalautteella täyttävä Kuusinen ottaa vakioäänen paikan myös Mestarien liiga -lähetyksissämme”, Leppänen sanoo.

“Valinta Mestarien liiga -otteluiden selostajaksi on todella suuri kunnia. Parempaa paikkaa tuskin kukaan suomalainen jalkapalloselostaja voi toivoa. Lasken jo päiviä ensimmäiseen lähetykseen elokuussa”, Kuusinen kertoo.

“Tuomme ruutuun suomenkielistä selostusta vähintään kahteen otteluun illassa. Selostamon lisävahvistuksista kerromme kauden avajaistilaisuudessamme elokuun alussa “, Leppänen kertoo.

Villen fiilistelyä: http://youtu.be/-SdZB5JziWM

Tunnin studiolähetykset ja kaikki ottelut kotisohville

Tulevana kautena Viasatin asiakkaat näkevät Viasat Sport Finland HD ja Viasat Sport HD -kanavilla yhteensä vähintään kaksi ottelua illassa vakiokatseluaikaan 21.45 sekä mahdollisesti alkuillasta alkavia otteluita Itä-Euroopassa. Viaplay-palvelun asiakkailla on katsottavissa koko kauden ajan jokainen Mestarien liiga -ottelu.

Ottelulähetykset aloitetaan ennakkostudioilla jo klo 20.45. Lähetyksessä pureudutaan illan pääottelun lisäksi kierroksen kaikkiin otteluihin, jotka esitetään Viaplay-palvelussa.

Viasat Sport Finland -kanava ja Mestarien liiga -lähetykset ovat saatavilla kaapeli-, laajakaista-tv ja antenni-tv-operaattoreilta sekä Viasatin satelliittijakelussa Viasat Sport- ja Viasat Kulta -kanavapaketeissa. Viaplay-palvelu esittää kaikki Viasat Sport Finlandin lähetykset sekä jokaisen ottelun Mestarien liigasta. Viaplay on saatavilla Internetiin yhdistettävien laitteiden, kuten tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, Smart TV -televisioiden, Viasatin digiboksien sekä Xbox 360-, PlayStation 3 ja PlayStation 4 -pelikonsolien kautta.

Lähde: Viasatin tiedote