Pariisin ATP Masters 1000 -turnaus – ”Anything could happen”

ATP Masters pariisin Tennis Pallomeri.net
ATP Masters Tennis Pallomeri.net

Tämä kausi alkaa olemaan taputeltu ATP-turnausten osalta, arvoisat karvapallon rapsuttelijat. Pariisin ATP Masters 1000 -turnaus päättää kauden, jonka ainakin itse tulen kärjistetysti muistamaan Novak Djokovicin Roland Garros -finaalitappiosta sekä Jarkko Niemisen uran päättymisestä.

Toki marraskuun puolivälissä pelataan vielä ATP-finaalit. Jostain syystä en koskaan ole kyseisistä karkeloista oikein koskaan innostunut, mutta tänä vuonna lupaan antaa edes mahdollisuuden.

Mitäs sitten Pariisissa luvassa tällä viikolla? No hyvin todennäköisesti finaalissa ainakin Novak Djokovic. Mies on nyt selviytynyt 13 perättäiseen finaaliin pelaamissaan turnauksissa. Iloista oli viime viikolla nähdä myös Rafael Nadalin todellinen paluu, kun mies pelasi Baselin finaalissa Roger Federeriä vastaan. Vielä ei ihan riittänyt, mutta pikkuhiljaa Rafa, pikkuhiljaa…

Mainos alkaa

Katsotaan isojen pelaajien voimasuhteita tarkemmin loppuviikosta.

Nyt keskitytään alkukierroksiin. Silmiin pompahtaa ainakin yksi matsi, jonka takia otsikossa seisoo teksti ”anything could happen”. Kyseistä teemaa noudattelee ottelu, jossa kohtaavat Stan Wawrinka ja Bernard Tomic.


Pelaajat: ,,