Parhaat padelmailat 2022 – näillä viet pelisi uudelle tasolle!

Paras padelmaila RS padel maila pallot simon vasquez

Padelmailat ovat iso osa maailman nopeiten kasvavaa urheilulajia, joten kannattaakin kiinnittää tarkasti huomiota siihen, minkä työvälineen itselleen hankkii.

Parhaat padelmailat 2022:

Padelin suosio on räjähtänyt käsiin maailmalla. Vuorot ovat olleet tiukassa useassa kaupungissa, joten kysyntään on vastattu rakentamalla kenttiä hurjaa vauhtia.

Myös padelmailoja valmistavia firmoja on maailmalla lukematon määrä, joten valikoimaa riittää enemmän kuin tarpeeksi. Sen vuoksi otimme katsauksen siihen, mitkä mailat ovat tämän vuoden parhaimpia.

Meidän valintamme parhaaksi mailavalmistajaksi on RS.

RS on ruotsalainen tennis- ja padelbrändi, joka on iskenyt markkinoille todella tyylikkäillä – mutta ennen kaikkea laadukkailla – mailoilla. Lisäksi valikoima on todella kattava: löydät nimittäin omat mailat niin lapsille ja hieman isommille junioreille kuin myös naisille sekä miehille. Hintahaitari on jokaiselle harrastajalle sopiva, sillä aidosti laadukkaita mailoja irtoaa jo noin 100 euron hintaan.

Jos sinulla on hakusessa ehdottomasti paras padelmaila, RS:n valikoimasta löydät varmasti mieluisan! Ruotsissa brändi on jo noussut kolmen myydyimmän mailamerkin joukkoon, mikä kertoo omaa kieltään laadusta.

Vuoden perusmaila: RS Cobra

Padelin pariin on löytänyt paljon ihmisiä, jotka pelaavat lajia vain omaksi ilokseen ilman sen suurempaa tavoitteellisuutta. Näin ollen peliin ei haluta hirveästi sijoittaa rahaa, vaan hieman pienemmätkin panostukset riittävät. Silloin esimerkiksi maila valitaan enemmänkin hinnan perusteella. Näihinkin tilanteisiin löytyy ratkaisu, sillä RS tarjoaa mailan, jossa hinta-laatu-suhde kolahtaa ihailtavalla tavalla. RS Padel Cobra on maila, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä, tyyliä ja pelaamisen iloa vaivattomalla hinnalla.

Kaiken lisäksi mailasta on olemassa naisille oma versio, josta tarjolla on useampi värivaihtoehto. Naisten Cobra on saatavilla jopa alle 100 euron hintaan, joten ei ihme, että ne on viety käsistä hurjalla tahdilla niin Ruotsissa kuin Suomessakin.

Naisten mailan suositushinta on 99 euroa – miesten malli puolestaan irtoaa useimmissa myyntipaikoissa 129 euron hintaan.

Eräs Suomen TOP-10-miespeluri totesi miesten Cobraa testattuaan seraavasti: “Mikäli tämä on sadankolmenkympin maila, niin tämähän on aivan saakelin hyvä”. Tuo kommentti tiivistää myös meidän kokemuksemme loistavalla tavalla, sillä Cobrassa kontrolli on ison sweetspotin ansiosta kohdillaan, mutta myös voimantuotto on siitä huolimatta erinomaisella tasolla.

OSTA RS COBRA TÄSTÄ!

Vuoden uutuusmaila: RS Pro Edition Simon Vasquez

Mikäli etsii sitä ultimaattisesti parasta, niin vuoden 2022 uutuusmaila RS Pro Edition Simon Vasquez on vastaus kysymykseesi. Mailan on yleisesti sanottu olevan jopa yksi parhaista padelmailoista, joita on ikinä tehty. Vastaanotto olikin loistava, sillä ensimmäinen tuotantoerä vietiin kirjaimellisesti käsistä. Lisää mailoja saadaan myyntiin maalis-huhtikuussa, joten kannattaa olla tarkkana!

Myynnissä oleva maila on täysin vastaava kuin millä Simon Vasquez pelaa World Padel Tourilla. Mailassa on hieman pidempi varsi, mikä avaa uusia mahdollisuuksia peliin esimerkiksi kahden käden rystylyönnin kautta. Tästä huolimatta maila ei ole turhan kankea, sillä ketteryys on onnistuttu säilyttämään.

RS Padelin mailoja löydät esimerkiksi Intersport.fi -verkkokaupan sivuilta. Tutustu koko mallistoon TÄSTÄ LINKISTÄ!

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Muut poiminnat

Yleisesti vuoden 2022 mallisto on jälleen hitusen verran parempi kuin vuotta aikaisemmin, sillä kehitys menee eteenpäin ja valmistajat panostavat siihen, että tehtaalta tule jälleen asteen verran parempia tuotteita kuin vuotta aikaisemmin. Katso siis eri mailojen ominaisuudet läpi, ja tee ostopäätös niiden perusteella.

Testasimme RS:ltä kaikki mailat, ja kannattaakin kiinnittää huomiota myös näihin mailoihin: RS Prime Team Women’s Edition, RS Prime Control Edition 2.0 ja RS Prime Power Edition 2.0. Nämä kaikki ovat laadukkaalla hiilikuidulla varustettuja pelivälineitä.

Paras padelmailat naisille

Padelin suosio on räjähtänyt käsiin ja monilta paikkakunnilta kuulee viestiä siitä, että jopa enemmistö aloittelevista pelaajista on naisia. RS on etulinjassa myös tässä buumissa, sillä naisille löytyy useampia mallivaihtoehtoja. Jo aiemmin mainittu Cobra Women’s Edition on loistava valinta aloittelijalle, mutta pelituntumansa ansiosta se sopii myös kokeneemman pelurin käteen. Suuri sweetspot tuo helppoutta, mutta mailasta löytyy myös sopivanlaista painokkuutta, jotta kovemmatkin lyönnit onnistuvat – kontrollista tinkimättä.

Jos sitten hypätään astetta ylemmäs, niin Cobra Apex sekä Prime Team irtoavat molemmat vielä alle 200 euron hintaan – ja ulkonäöllisesti ne ovat todella kauniita, kuten RS:n tuotteet yleensäkin.

Edistyneemmille, kilpatasolle tähtääville pelaajille suunnattu mailamallisto on Prime, josta löytyy myös naisten versio – tietenkin upeilla värityksillä varustettuna. Nämä mailat tuovat jämäkkyyttä peliin ja kestävät kovassakin menossa mukana.

Laukut ja pallot padeliin

RS:n osalta on myös sanottava se, että kyseisen merkin padellaukut ovat suoranaista silmäkarkkia. Ulkonäön lisäksi laukut ovat myös todella käytännöllisiä, sillä repun molemmilta sivuilta löytyy paikat mailalle. Tämä tarkoittaa sitä, että sisäosa on varattu kaikelle muulle: vaatteille, kengille ja padelpalloille.

Pallotarjonnasta on nostettava esiin Champions Choice, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan hyvin paljon Headin Pro S -palloa. Tämä pallo onkin siis varma valinta niin harrastelijapeleihin kuin myös huipputason kilpavääntöihin.

Katso laukku- ja pallotarjonta TÄSTÄ LINKISTÄ. Samasta linkistä löydät myös parhaat padelmailat.