Paras urheiluaiheinen kuva palkitaan vuoden Eurosport Player -tilauksella

Jälleen räjähtää uutta ilmaista kisaa tarjolle. Tällä kertaa kilpailuun voi osallistua niin Instagrammissa, Twitterissä kuin Facebookissa.

Kuinka osallistua:

Julkaiset Instagramissa, Twitterissä tai Pallomeri.net Facebook-ryhmän seinälle urheiluaiheisen kuvan. Kuva voi olla omasta harrastuksestasi, urheilutapahtumasta, pihapeleistä, kisastudiosta tai vaikka NHL 15-laneista.

Kuva voi olla tunteikas, hauska, hullutteleva tai jopa koskettava. Kunhan kuvassa muistat käyttää tägiä #pelipaikoilla, niin olet mukana kilpailussa. Kuvan ei tarvitse olla sinun itsesi ottama.

HUOM! LUE ALLA OLEVAT KILPAILUN SÄÄNNÖT HUOLELLA! (kohdat 1-7)

Palkinto:

Voittaja saa itselleen Eurosport Playerin vuoden tilaukseen oikeuttavan katselukoodin (arvo 49,90€).

Ehdot ja säännöt:

1. Kilpailu päättyy 15.02.2015 sunnuntaina klo 23.59. Vain tätä ennen julkaistut kuvat osallistuvat kilpailuun. Kisaraati valitsee parhaan urheiluaiheisen kuvan voittajaksi, jossa on käytetty tägiä #pelipaikoilla. Voittaja julkistetaan heti, kun olemme saaneet yhteyden kyseiseen henkilöön.

2. Käyhän seuraamassa meitä Instagramissa TÄSTÄ, Twitterissä TÄSTÄ sekä Facebookissa TÄSTÄ NÄIN

3. Kilpailuun voi osallistua niin monella kuvalla kuin haluaa, kunhan muistaa käyttää tägiä #pelipaikoilla.

4. Kilpailun voittaja saa vuoden Eurosport Player -tilaukseen oikeuttavan katselukoodin. Voittajaksi valitaan parhaan urheilukuvan Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa Pallomeri.net -seinälle julkaissut henkilö. Kuvan yhteydestä täytyy löytyä #pelipaikoilla tägi, jotta kuva osallistuu kilpailuun.

5. Pallomeri.net pidättää oikeudet muutoksiin, jos sellaiselle nähdään tarvetta.

6. Voittajaan otetaan yhteyttä ensin sosiaalisen median kautta, jonka jälkeen palkinto toimitetaan sähköpostitse.

7. Olet mukana – tsemppiä!