Video: Bubi-huuhkajan sisääntulo on ylitetty – papukaija keskeytti treenipelin laskeutumalla pelaajan pään päälle

Bruna Benites & papukaija / Pallomeri.net

Papukaija keskeytti Brasilian naisten maajoukkueen ja naisten U20-maajoukkueen harjoituspelin laskeutumalla pelaajan pään päälle.

Papukaija lensi yllättäen kentälle Brasilian naisten maajoukkueen ja Brasilian alle 20-vuotiaiden naisten maajoukkueen harjoitusottelussa lauantaina Rio de Janeiro.

Papukaija laskeutui Braslian maajoukkuepelaajan Bruna Benitesin päähän. Sen jälkeen valmennusjohtoon kuuluva henkilö houkutteli jalkapallolla linnun pois Benitesin päästä.

Tämän jälkeen papukaija lensi lähes kentän pinnassa, nousi hetkeksi toisen maalin yläriman päälle ja lopulta laskeutui maalin taakse.

Mainos alkaa

Papukaijan yllättävä cameo-vierailu toi vahvasti mieleen legendaarisen Bubi-huuhkaajan, joka vuonna 2007 lensi Olympiastadionin nurmelle kesken Suomi–Belgia-ottelun. Bubi ei ehkä tehnyt yhtä näyttävää sisääntuloa ja parkkeerannut kenenään pään päälle, mutta se viihtyi kentällä ja yläriman päällä huomattavasti kauemmin.

Benites julkaisi papukaijasta kuvan ja videon myös Instagram-tilillään, jossa hän muistutti Pantanal-kosteikkoalueen tuhoista.

– Tuhannet eläimet menettävät henkensä tulipaloissa, ja jos näin tapahtuu edelleen, tässä videossa näkemääsi kohtausta on kohta mahdotonta nähdä, Benites kirjoittaa.

Papukaija laskeutui Bruna Benitesin pään päälle kesken harjoitusottelun:

Katso myös: Video: Uusi kausi, sama Zlatan – Ibra osui kahdesti sarja-avauksessa