Video: GFT:n Panu Autio nöyryytti veskaria uskomattomalla harhautuksella ja löi pallon kädellä maaliin

Panu Autio GFT Futsal-Liiga / Pallomeri.net

GFT:ssä pelaava Panu Autio tehtaili Futsal-Liigan kauden komeimman ja samalla kyseenalaisimman osuman keskiviikkona, kun mies höynäytti maalivahtia jäätävälllä kikalla ja painoi pallon kädellä maaliin.

Autio on varmasti suomalaisen futsal-historian menestynein pelaaja, sillä hän on pelannut useamman kauden myös ulkomailla. Viime vuodet legenda on edustanut espoolaista GFT:tä, joka on juhlinut kahdella viime kerralla Futsal Cupin voittoa.

GFT on saanut lentävän startin tähän kauteen, sillä joukkue on yhdeksän kierroksen jälkeen toisena. Myös Aution lähtö kauteen on ollut kova, sillä tähtipelaaja on koonnut jo 16 tehopistettä.

Mainos alkaa:

Kauden komein suoritus nähtiin keskiviikon ottelussa Someron Voimaa vastaan, kun Autio nöyryytti hämmästyttävällä tavalla vierasjoukkueen maalivahtia. Selkänsä takaa pallon maalivahdin yli nostanut Autio kruunasi harhautuksen tekemällä tyylipuhtaan käsimaalin. Vaikka SoVon Mostagh Yaghoubi osumaa kovasti protestoikin, niin tuomaristo ei maalia hylännyt.

Näin ollen harvinaisen tyylikäs harhautus jäi melko toissijaiseksi asiaksi kyseenalaisen viimeistelyn johdosta.

Autio osui ottelussa yhteensä kahdesti, kun GFT nappasi täyden pistepotin 6-2-voitolla. Futsal-Liigan kärjessä on jyväskyläläinen Kampuksen Dynamo, jolla on kolmen pisteen ero toisena olevaan espoolaisjoukkueeseen.

Panu Autio taiteili hämmästyttävän maalin Futsal-Liigassa

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen myös Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: