Panthers-jäähyt aiheuttivat tungoksen – Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola saivat todeta jäähyboksin ahtauden

Florida Panthers jäähyboksi

Florida Panthers hävisi Montreal Canadiensille ottaen niin paljon jäähyjä, etteivät kaikki jäähyllä olleet mahtuneet istumaan.

Florida Panthers hävisi keskiviikon vastaisena yönä vieraskentällä Montreal Canadiensille maalein 5-3 ja on nyt hävinnyt viidestä viimeisestä pelistään neljä. Joukkue on toki jo playoff-paikkansa varmistanut, mutta suunta on silti huolestuttava.

Panthersin tuska purkautui muun muassa jäähyilynä, joka ei ainakaan auttanut takaa-ajoa. Panthers näet otti pelissä yhteensä 40 minuutin edestä jäähyjä. Mukaan tosin mahtui kaksi 10 minuutin käytösrangaistusta, mutta silti Panthersin pelaajat istuivat kakkosiakin erän verran, joten valmennus tuskin silitteli pelaajien päätä asiasta.

Konkreettisimmin jäähyily näkyi kolmannessa erässä, kun joukkue keräsi jäähyjä toisensa perään. Lopulta boksissa oli kerralla neljä miestä, mukaan lukien Eetu Luostarinen ja Niko Mikkola, eikä neljännelle riittänyt enää istumapaikkaa.

Florida Panthers otti sen verran reippaasti jäähyjä, että jäähypenkiltä loppui tila kesken:

Katso myös: Huikea maltti – Panthersin Anton Lundell liukui kaikessa rauhassa luukulle ja livautti kiekon ovelasti pönttöön


Pelaajat: ,
Joukkueet: