Hurjan näköinen tilanne miesten Superpesiksen playoffeissa – pallopoika otti näyttävästi lentoa

Pallopoika JoMa-KeKi

Miesten Superpesiksen pudotuspeliottelussa nähtiin hurjan näköinen ilmalento, kun palloa tavoitellut pallopoika ajautui väärään paikkaan.

Tiistaina pelattu miesten Superpesiksen neljäs puolivälieräottelu Joensuun Mailan ja Kempeleen Kirin välillä päättyi kotijoukkueen ja -yleisön voitonjuhliin, kun JoMa tasoitti ottelusarjan lukemiksi 2-2 voittamalla pelin jaksoin 1-0.

Ottelun toisella jaksolla nähtiin myös tilanne, joka näytti varsin vaaralliselta, mutta päättyi onnellisesti. Tämä tapahtui JoMan sisävuorolla Kasperi Hämäläisen ollessa lyöntivuorossa.

Hämäläinen tinttasi liiankin komean lyönnin, sillä tuloksena oli takalaiton lyönti, joka pisti kentän takana olleen pallopojan töihin. Pallopojalla oli vakaa aikomus napata pallo räpyläänsä, mutta keskittyessään pallon lentoradan laskeskeluun, hukkui tietoisuus omasta sijainnista.

Hieman kentän rajojen ulkopuolella näet oli äkkisyvä pudotus, eikä poika tätä huomannut ajoissa ja näin hän päätyi ottamaan näyttävän ilmalennon. Onneksi hän kuitenkin selvisi ehjin nahoin ja näytti lähinnä vain sättivän itseään tapahtunueesta.

Pallopoika otti hurjan näköisesti lentoa JoMan ja KeKin välisessä miesten Superpesiksen playoff-pelissä:

Katso myös: Mieletön suoritus The Hundredissa – Northern Superchargersin Harry Brook tasapainoili melkoisen kopin


Joukkueet: ,