Video: Pallopoika heitti nolot pannut Nadalin matsissa – kommentoi itse huumorilla: ”Ei sattunut”

Video: Pallopoika heitti nolot pannut Nadalin matsissa – kommentoi itse huumorilla: ”Ei sattunut”

Pallopoika otti pienimuotoisesti roolia Rafael Nadalin ja Fabio Fogninin kohdatessa Monte Carlon ATP Masters -turnauksen välierässä.

Fognini oli vienyt ensimmäisen erän ja syötti toisessa erässä pelipalloa mennäkseen jo 4-0-johtoon, kun italialaispelurin takaa palloja hakenut poika heitti lipat tiilimurskalle kiirehtiessään omalle paikalleen kentän kulmaukseen.

Fognini joutui keskeyttämään syöttöön valmistautumisensa odottaessaan, että poika pääsee ylös ja omalle paikalleen. Nuorukaiselle ei fyysisesti sattunut sen pahemmin, mutta hänen ilmeestään näki varsin selvästi, että miljoonien tv-katsojien edessä moisen tempun suorittaminen oli hieman noloa.

Tennis TV julkaisi sosiaalisessa mediassa videon tapahtuneesta ja Lukas Chauvard -niminen nuorimies – eli juuri kyseinen epäonnen soturi – saapui itse kommentoimaan tilannetta.

– Se oli hauskaa enkä loukannut itseäni, Chauvard sanoi ja keräsi kommentillaan huomattavan määrän sympatiaa.

Itse ottelun vei yllättäen nimiinsä Fognini 6-4, 6-2. Italialainen voitti lopulta koko turnauksen, kun sunnuntaina pelatussa finaalissa kaatui Serbian Dusan Lajovic lukemin 6-3, 6-4.

ATP-huipputennistä suorana lähetyksenä pääset seuraamaan C Moren välityksellä.

Pallopoika koki nolon hetken Monte Carlon ATP-turnauksessa:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

When you see the Nadal-Fognini score . #tennis #tennistv #sports #instasport #fognini #fail #epicfail #funny #atp #atptour #montecarlo #rolexmcmasters

Henkilön Tennis TV (@tennistv) jakama julkaisu

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Instagramissa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut