Pallomeri-TV: Mysteeriurheilija Robin Hull

Robin Hull Snooker - Pallomeri.net
Robin Hull Snooker - Pallomeri.net

Kuultuani mahdollisuudesta haastaa Robin Hull erään snookeria haastattelun yhteydessä, olin innoissani. Robin Hull oli itsellenikin vähän mysteeriurheilija. Snookerpelaaja, jonka nimestä tulee mieleen Robin Hood. Jonkun matsinkin häneltä olin nähnyt, mutta varsinaista haastattelua en käsittääkseni kuullut koskaan mistään.

Robin Hull vs. Nikke Tyry

Turkulainen Hull on syntynyt vuonna 1974. Hän on viettänyt suuren osan elämästään snookerin kotikulmilla Englannissa. Nykyään hän on 5-vuotiaan lapsen isä ja omaa kortin snookerin Main Tourille. Uraan on mahtunut paljon, muun muassa kaksi Euroopan mestaruutta. Ensimmäinen näistä tuli vuonna 1992, jolloin myös ammattilaisuus kutsui.

Haastattelu Pallomeri-TV:n jaksoon toteutettiin Robinin kotisalilla, Turun Aura Biljardissa. Robinin pöytä on viritetty mahdollisimman lähelle kisaolosuhteita ja luonnollisesti mies treenailee omilla palloillaan. ”Asiallinen, mutta rento” oli ehkä ensimmäiset ajatukset mitä Hullista tuli mieleen.

Lopuksi on luvassa tuo jo mainittu yksi erä Hullia vastaan… Huhhuh.

Hull avaa UK Championshipin torstaina 26.11 ottelulla kiinalaista Zhang Andaa vastaan. Ennakon voit lukea Finnsnooker.com-sivustolta.