Pallomeri.netin Vakioveikkaus alkaa! – Harakoista tykinruokaa avausviikolle

Vakioveikkaus | Pallomeri.net
Vakioveikkaus | Pallomeri.net

Tällä viikolla starttaa Pallomeri.netin viikoittainen Vakioveikkusvihje. Alla pari poimintaa kierrokselta ja lopuksi viikon vihjerivi. Vain veikaten voi voittaa!

Pelaan ensimmäiseen vihjeriviin perinteistä brittifutiksesta koostuvaa Vakioveikkaus ykköstä lauantaille. Kierrokselta löytyy muutama mukava yllätyshaistelu ja lähdenkin rohkealla strategialla liikkeelle.

Ensimmäinen poiminta tulee heti ykköskohteesta, jossa Arsenal saapuu Newcastelen vieraaksi. Arsenal on saanut pelinsä mukavaan balanssiin ja tuoreimpana osoituksena tästä on tiistainen 0-2 vierasvoitto Monacosta Mestareiden Liigassa. Paremmalla onnella kolmaskin osuma olisi nähnyt päivänvaloon ja jatkopaikkakin olisi siunaantunut.

Mainos alkaa:

Kotimaan kentillä Arsenal on pelannut viime ajat mukavasti ja arvosteltu konkarimanageri Arséne Wenger voi olla tyytyväinen omiensa kevätvireeseen. Newcastle ei kuulu Valioliigan heittopusseihin, mutta ei se myöskään mikään ykköskorin joukkue ole. Ajoittain joukkue kiusaa isompiaankin, mutta nykyvireiselle Arsenalille se lienee turhan heiveröinen vastus. “Harakat” jäänee tykkimiesten jalkoihin eli kakkosvarma kohteeseen yksi.

Toinen viikon poiminta tulee kohteesta kuusi, jossa West Ham isännöi Sunderlandia. Tähän kohteeseen lähden hakemaan yllätystä vierasjoukkueen voiton merkeissä. Kummatkin tämän ottelun joukkueista ovat olleet kaukana parhaastaan, mutta toisin kuin West Hamilla, Sunderland tarvitsisi kipeästi pisteitä säilyäkseen. Joukkue vaihtoi viikolla manageria ja hollantilainen konkarikoutsi Dick Advocaat antaa joukkueelle ainakin hetkeksi lisäbuustia. West Ham on turvallisesti sarjataulukon keskivaiheilla, joten Sunderland saattaa uuden valmentajansa turvin kyetä yllätykseen. Vierasvoitto ja tasuri lapulle.

Viimeinen poiminta tulee kohteesta 11, jossa Norwich kohtaa vahvavireisen Nottinghamin. Tässä kohteessa vierasvoitto on selkeästi alipelattu huomioiden joukkueiden nykyvireen. Nottingham on viime peleissä herännyt taisteluun nousukarsintapaikasta ja nyt joukkue onkin lähes pakkovoiton edessä joka pelissä. Voittoja on myös tullut ja joukkue yrittääkin kaikin keinoin höyhentää “kanarialinnut”.  Norwich on kotonaan niukka suosikki, mutta nyt jos koskaan, on Nottinghamin voitettava yksi päävastustajistaan loppukaudella. Kakkonen ja risti tähänkin kohteeseen.

VAKIO 1. 

JÄRJESTELMÄ 64 Rivin hinta 16,00

Vakio20.3. | Pallomeri.net