Pallomeri.netin urheiluvisa! Palkintona uunituore padel-maila sekä Verkkokauppa.comin lahjakortteja!

padel

Nyt pistetään käyntiin todellinen urheiluvisa, jossa myös palkinnot ovat aivan huippuluokkaa! Veikkaa viikonlopun tapahtumia ja nappaa pääpalkinto!

Kysymyspatteristosta löytyy monipuolisesti useita eri lajeja, joten nyt haetaan urheilutietäjää. Osaatko vastata oikein niin F1-, hiihto-, futis- kuin lätkäkysymyksiinkin?

NÄIN OSALLISTUT KISAAN:

1. Lyö Coolbetilla vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa 24.11. – 28.11. pelattavaan kohteeseen ennen 28.11. klo 13:00.

2. Avaa tämän jälkeen linkki veikkauskisaan ja vastaa urheiluaiheisiin kysymyksiin. Osallistu kisaan TÄSTÄ!

3. Veikkaus tulee jättää 28.11. klo 13:00 mennessä.

4. Kisan pääpalkinnon voittaa eniten oikeita vastauksia tiennyt veikkaaja, joka on lyönyt vähintään 10 euron edestä vetoa Coolbetilla. Palkintona on RS Cayetano Rocafort Edition -padelmaila sekä 50 € lahjakortti Verkkokauppa.comiin. Kisassa toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet voittavat 50€ lahjakortit Verkkokauppa.comiin.

5. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

6. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, niin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

VEIKKAUSKISAAN!

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. Kilpailu on käynnissä 24.11. klo 9:00 – 28.11. klo 13:00

2. Osallistumisen ehtona on, että on lyönyt vähintään 10 € edestä vetoa Coolbetilla mihin tahansa 24.11. – 28.11. pelattavaan kohteeseen ennen 28.11. klo 13:00.

3. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita vastauksia saanut kilpailija.

4. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia urheiluvisassa saanut veikkaaja.

6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, voittaja ratkaistaan ekstrakysymyksen perusteella (Kärpät-Tappara-ottelun avausmaalin syntyaika). Mikäli tämäkin vastaus on sama, niin voittaja arvotaan. Voittaja julkaistaan Pallomeri.netin sivuilla maanantaina 30.11.

7. Kilpailun tulos määräytyy virallisten tulosten mukaan.

8. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta kilpailuun liittyvän vetovaatimuksen.