Pallomeri.netin urheiluvisa! Palkintona uunituore huippuluokan padel-maila!

urheiluvisa

Nyt pistetään käyntiin todellinen urheiluvisa, jossa myös palkinto ovat aivan huippuluokkaa! Veikkaa viikonlopun tapahtumia ja nappaa pääpalkinto!

Kysymyspatteristosta löytyy monipuolisesti useita eri lajeja, joten nyt haetaan urheilutietäjää. Osaatko vastata oikein niin hiihto-, futis- kuin lätkäkysymyksiinkin?

NÄIN OSALLISTUT KISAAN:

1. Lyö Coolbetilla vähintään 10 € edestä vetoa mihin tahansa 27.1. – 30.1. pelattavaan kohteeseen ennen 30.1. klo 14:20.

2. Avaa tämän jälkeen linkki veikkauskisaan ja vastaa urheiluaiheisiin kysymyksiin. Osallistu kisaan TÄSTÄ!

Mainos alkaa

3. Veikkaus tulee jättää 30.1. klo 14:20 mennessä.

4. Kisan pääpalkinnon voittaa eniten oikeita vastauksia tiennyt veikkaaja, joka on lyönyt vähintään 10 euron edestä vetoa Coolbetilla. Palkintona on RS Cayetano Rocafort Edition -padelmaila.

5. Vain yksi kisaveikkaus per asiakas. Tarkemmat säännöt alla.

6. Mikäli sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille, niin saat auki kätevästi TÄSTÄ LINKISTÄ!

VEIKKAUSKISAAN!

KILPAILUN SÄÄNNÖT:

1. Kilpailu on käynnissä 27.1. klo 9:00 – 30.1. klo 14:20

2. Osallistumisen ehtona on, että on lyönyt vähintään 10 € edestä vetoa Coolbetilla mihin tahansa 27.1. – 30.1. pelattavaan kohteeseen ennen 30.1. klo 14:20.

3. Kilpailussa palkitaan eniten oikeita vastauksia saanut kilpailija.

4. Vain yksi osallistuminen per kilpailija. Useammin osallistuneet suljetaan pois kilpailusta.

5. Kilpailun voittaa eniten oikeita vastauksia urheiluvisassa saanut veikkaaja.

6. Jos useammalla kuin yhdellä kilpailijalla on yhtä monta oikeaa vastausta veikkauskilpailussa, voittaja ratkaistaan ekstrakysymyksen perusteella (31.1. klo 20:00 Buffalo-New Jersey -ottelun avausmaalin syntyaika). Mikäli tämäkin vastaus on sama, niin voittaja arvotaan. Voittaja julkaistaan Pallomeri.netin sivuilla maanantaina 1.2.

7. Kilpailun tulos määräytyy virallisten tulosten mukaan.

8. Kilpailun voittajaan ollaan yhteydessä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun, osanottajat hyväksyvät, että heille saa joko soittaa tai lähettää sähköpostia ilmoittaakseen kilpailun voitosta. Osallistumalla kilpailija antaa Pallomeri.net -sivustolle oikeuden tarkistaa Coolbetilta kilpailuun liittyvän vetovaatimuksen.