Pallomeri.net urheilukalenteri on julkaistu!

Pallomeri.net lukijat ja toimitus koostuvat hyvinkin aktiivisesti urheilua seuraavista kansalaisista. Kaikille lienee tuttu tunne, kun ei oikein tiedä mitä tapahtumia tulee livenä ja miltä kanavilta. Lähdimmekin kehittämään urheilukalenteria, joka mahdollisimman kattavasti kerää hyvän aikataulutuksen sohvalta urheilua seuraaville.

Urheilukalenteri päivittyy joka viikko

Kalenterissa käydään viikko kerrallaan läpi suomalaisia kiinnostavia tapahtumia. Kaikkia emme tietenkään voi kalenteriin laittaa, mutta pyrimme poimimaan noin kolmesta viiteen kiinnostavaa tapahtumaa päivittäin mahdollisimman monialaisesti eri lajeista. Kalenteria voidaan täydentää myös kesken viikon, eikä maanantaina julkaistu versio ole välttämättä aina lopullinen.

Ensimmäinen viikko tarjoaa kattavasti eri lajeja

Ensimmäisen viikon urheilukalenteri pitää sisällään loppiaispäivästä sunnuntaihin kerätyt tapahtumat. Loppiaisen tekemisen puutteeseen tarjoamme muun muassa hiihdon maailman cupia Oberstdorfista ja Jokereiden jääkiekkoa KHL:stä. Tapahtumien perässä on aina sen livenä näyttävä kanava.

Torstaina on jo paljon hehkeämpi urheilupäivä. Valitsimme listoillemme kolme tapahtumaa. Snookerissa pelataan Champions Leagueta, jossa lähes kaikki parhaat ovat pöydällä. Tämän tapahtuman näkee Unibet TV:stä. Sen jälkeen voi luontevasti siirtyä seuraamaan Liigan huippuottelua Kärpät – Lukko, kunnes illalla siirrytään Viaplayn taajuuksille katsomaan kun Petteri Koposen Khimki pelaa Euroliigassa Barcelonan vieraana.

Viikonlopulle tarjoamme lajeja hyvin moninaisesti golfin ja amerikkalaisen jalkapallonkin tyyliin. Lähdemme kehittämään kalenterista jokaisen urheiluhullun suomalaisen raamattua, josta lyödään viikkokalentereihin alleviivatut merkinnät. Käykää tutustumassa ensimmäiseen versioon, antakaa palautetta ja lisätkää vaikka kommentteihin mielestänne kalenteriin kuuluvia tapahtumia!

Urheilukalenteri löytyy etusivun yläpalkista oikeasta reunasta. Julkaisemme myös maanantaisin poiminnat tulevan viikon kalenterista!

Urheilukalenteri