Pallomeri.net tukemaan Robin Hullia!

Robin Hull UK Championship -turnauksessa.
Robin Hull UK Championship -turnauksessa.

Pallomeri.net lähtee tukemaan suomalaista snookerpelaaja Robin Hullia noin 1400 euron tukirahalla. Kyseisellä summalla rahoitetaan tulevien kisamatkojen kustannuksia, jotka muodostuvat niin yleisistä matkustamiseen liittyvistä kuluista kuin normaalista elämisestä pelipaikoilla.

Viime vuonna MM-kisoissa 32 parhaan joukkoon selvinnyt Hull osallistuu tulevina viikkoina uransa jatkon kannalta todella tärkeisiin tapahtumiin. Hullin Main Tour -kortti päättyy tähän kauteen ja säilyttääkseen suoran peliluvan, suomalaisen tarvitsee menestyä kauden viimeisissä turnauksissa hyvin.

Hullin uraa on jo pitkään varjostanut sponsoreiden puute, minkä johdosta ammattilaisena pelaaminen on ollut haastavaa esimerkiksi isojen matkakulujen takia. Tuki on Suomen ainoalle snooker-ammattilaiselle äärimmäisen tärkeää, sillä tämän avulla keskittyminen voidaan siirtää kokonaan oleelliseen, eli pelaamiseen.

Mainos alkaa

Pienenä bonuksena Pallomeri.netin ja Hullin sopimuksena on se, että jos Robin Hull voittaa 16.2. alkavan Welsh Openin, Hullille ostetaan harjoittelua varten upouusi snookerpöytä, jonka arvo on noin 10 000€.

Suomenkielisellä Finnsnooker.com -sivustolla on jokaisen halukkaan mahdollisuus tukea Hullin peliuraa tekemällä yhteistyötä sivuston kanssa.

Kuva: Monique Limbos