Pallomeri.net Hämeenlinnan Paukun miesten pääsponsoriksi!

Hämeenlinnan Paukku | Pallomeri.net
Hämeenlinnan Paukku | Pallomeri.net

Suomen urheilurintamalla tapahtuu ihmeitä, silä Pallomeri.net nähdään Suomensarjaa pelaavan Hämeenlinnan Paukun miesten pääyhteistyökumppanina kaudella 2015. Yhteistyösopimus on Paukulle todella mittava ja mahdollistaa kilpailukykyisen panostuksen ensi kauteen. Myös saunaillat ovat sopimuksen myötä varmasti taattuja.

Paukun miesten uuden tulemisen yhtenä kapelimestarina toimiva Lasse Vartiainen on varsin mielissään uudesta kumppanuudesta.

”Soppari on mahtava juttu molemmille! Kovassa nosteessa oleva legendaarinen Hämeenlinnan Paukku ja pesis yleensäkin saavat nyt ansaitsemaansa huomiota. Yhteistyösummalla rahoitetaan mm. kuluvan kauden vuoromaksuja, välinekustannuksia ja pelimatkoja, mikä on todella hienoa Suomensarjassa pelaavalle joukkueelle.”

Mainos alkaa

Muutenkin Hämeenlinnassa viritellään jälleen kaikkien aikojen pesisbuumia, kun aina Superpesistä myöten pelanneet oman kylän pojat ovat palanneet pikkuhiljaa takaisin siniselle laguunille, jotta Paukku nousisi jälleen takaisin kultavuosien tasolle. Muutenkin tyylikäs joukkue sopii Pallomeri.net -sivuston trendikkääseen ilmeeseen kuin nenä päähän.

”Pallomeri.netin -sporttisivut saavat lisä-näkyvyyttä tämän myötä myös pesispiireissä. Pallomeri.netin ponssilippikset ovat erittäin tyylikkäät ja nyt komeat Paukun äijät kääntävät katseita entistäkin enemmän. Urheilu on entistä mukavampaa ja sauna-iltoihin on mahtavaa saada vähän sinappia makkaran kylkeen!”

Hämeenlinnan Paukun kausi alkaa huomenna, lauantaina Riihimäellä. Ensimmäistä kertaa legendaarisella sinisellä laguunilla pelataan 23.5., kun vastaan asettuu Jokioinen. Kausikortti Hämeenlinnan Paukun miesten peleihin maksaa tällä kaudella ainoastaan 15€, joten nyt jokainen kaivamaan kuvetta ja tukemaan suomalaista urheilua!