Pallomeri.net Liigapörssi-kimppa – jaossa huikeita palkintoja koko kauden ajan

Pallomeri.net Liigapörssi-kimppa – jaossa huikeita palkintoja koko kauden ajan

Uusi Liiga-kausi on taas ovella! Tämä tarkoittaa samalla sitä, että Liigapörssi on kehissä. Meillä on myös tänä vuonna Pallomeri.netin lukijoille oma Liigapörssi-kimppa, jossa jaksojen parhaille on luvassa huikeita palkintoja.

Liiga pyörähtää käyntiin perjantaina 8. syyskuuta, jolloin myös ensimmäinen jakso käynnistyy. Liigapörssi-joukkueen valintaan saat tutusti apua sivuiltamme löytyvän Liigapörssi pilalle tilastojen avulla -työkalun avulla.

Pallomeri.net Liigapörssi-kimppa

Säännöt ja ehdot

Palkintojen lunastamiseen löytyy ainoastaan yksi ehto: Jokaisen osallistujan tulee omistaa Coolbetin, Betsafen ja NordicBetin pelitilit! Tästä syystä kimppa on myös K-18! Mikäli et vielä omista pelitiliä, niin saat sen kätevästi auki sivun alareunasta löytyvien linkkien avulla!

Palkinnot ja voittajan julistaminen

Jokaisen jakson paras pelaaja palkitaan ruhtinaallisella paketilla. Tämän lisäksi myös jakson toiseksi paras pelaaja palkitaan. 

Jokaisella jaksolla jaetaan sama palkintopotti!

Jokaisen jakson alkamisen yhteydessä julistetaan edellisen jakson voittajat. Artikkeli julkaistaan aina Pallomeri.netin sivulla.

HUOM! Voittajien on otettava yhteyttä viimeistään viikko jakson päättymisen jälkeen. Mikäli voittajista ei kuulu mitään viikkoon, niin palkinnot jäävät lunastamatta.

Kimppaan liittyminen ja vaihdot

Liittyminen kimppaan on mahdollista ainoastaan ensimmäisen viiden kierroksen aikana jokaisella jaksolla. Myöhemmin liittyneet eivät ole oikeutettuja jaksokohtaisiin palkintoihin. Koska haluamme tarjota kaikille samat lähtökohdat pelaamiseen, on lisävaihtojen ostaminen kiellettyä. Ainoa sallittu vaihtomäärä on 11. Yli 11 vaihtoa ostanut pelaaja ei voi voittaa palkintoja kimpasta.

Kimpan nimi: Pallomerinet | Salasana: pallomerinet (Huom! K-18!)

Tästä mukaan kimppaan!

Kimpan palkinnot jaksojen parhaille:

  1. Pallomeri.netin pipo + 50€ pelirahaa Coolbetille + 50€ pelirahaa NordicBetille + 50€ pelirahaa Betsafelle
  2. Pallomeri.netin pipo + läjä Pallomeri.netin kondomeita (kyllä, meillä on sellaisia!)

Taistelu palkinnoista alkaa!

Liigapörssin idea:

IS Liigapörssi on netissä pelattava Suomen suosituin jääkiekkopeli, jossa voit kisailla lätkätaidoista ystäviesi ja työkavereidesi kanssa sekä valtakunnallisena turnauksena kaikkia muita vastaan. Pelissä kootaan Liigan pelaajista kuusihenkisiä joukkueita. Joukkueet saavat pisteitä sen mukaan, kuinka sen pelaajat menestyvät oikeissa Liigan otteluissa.

Lisää Liigapörssin ideasta pääset lukemaan TÄÄLTÄ!

Coolbet tarjoaa 100% bonuksen 150€ asti!

NordicBetiltä mahtava tervetuliaispaketti!

Avaa Betsafelle pelitili huikeiden tarjousten kera!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut