Kuva: Palloliitto varoitti kirjeellä stadionin liepeillä asuvia 15.11. järjestettävistä ”kaverikutsuista”

Kuva: Palloliitto varoitti kirjeellä stadionin liepeillä asuvia 15.11. järjestettävistä ”kaverikutsuista”

Palloliitto on ilmoittanut kirjeitse Töölön stadionin lähistöllä asuville 15.11. järjestämistään ”kaverikutsuista”, jotka saattavat aiheuttaa meteliä.

Twitterissä lähti lauantai-iltapäivänä leviämään kuva kirjeestä, jonka Palloliitto oli toimittanut mitä ilmeisimmin kaikkiin Helsingin Töölössä sijaitsevaa Telia 5G-Areenaa ympäröiviin taloyhtiöihin.

Kirje on kirjoitettu samaan sävyyn kuin asukkaiden normaalisti tekemät tupaantuliaisilmoitukset ja kirjeessä varoitetaan 15.11. stadionilla järjestettävistä ”kaverikutsuista”, jonne on ilmoituksen mukaan saapumassa yli 10 000 ihmistä. Kirjeessä mainitaan, että osa vieraista saapuu Liechtensteinista asti, mutta että heidän odotetaan olevan hiljaisempia kuin suomalaisten, jotka tulevat ”taukomatta harjoittamaan kuorolaulantaa, jota kutsutaan chanttaamiseksi.”

Kirje on kirjattu Bubi-huuhkajan ja Helmi-pöllön nimiin ja sen perimmäinen tarkoitus lienee mainostaa kekseliäällä tavalla Suomi-Liechtenstein -ottelun kisakatsomoa, jota Palloliitto on järjestämässä Helsingin Kansalaistorille yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Palloliitto lähetti ilmoituksen 15.11. järjestämistään ”kaverikutsuista”:

Tsekkaa myös: Ruotsin Carl Klingberg taituroi ”Datsyuk-rankkarimaalin” Venäjää vastaan

Jaa tämä:

Joukkueet:

Aiheeseen liittyvät julkaisut