Video: Hämmentävä tapaus jalkapallolähetyksen taustalla – katsoja pakeni uhkarohkeasti järjestyksenvalvojia

Pako CBS:n jalkapallolähetyksen taustalla / Pallomeri.net

CBS:n jalkapallolähetyksen taustalla nähtiin huima tempaus, kun järjestyksenvalvojaa paennut katsoja hyppäsi korkealta kaiteen yli karkuun.

Kun katsojat haluavat urheilutapahtumassa oman viidentoista minuutin julkisuutensa, niin moni suosii viuhahtamista, mutta CONCACAF Nations Leaguen finaaliottelussa USA:n ja Meksikon välillä päätti eräs katsoja ottaa kohteekseen CBS:n jalkapallolähetyksen studion.

Kun ottelun varsinainen peliaika oli pelattu ja CBS:n asiantuntijapaneeli paketoi nähtyä 90 minuuttia ilmaantui studion taustalle katsoja, joka huusi jotain, mikä ei erottunut lähetyksen ääniraidalta.

Mainos alkaa

Ottelun järjestyksenvalvojat bongasivat miespuolisen katsojan nopeasti ja yrittivät ottaa hänet kiinni. Mies kuitenkin päätti ottaa aika tarpeettomankin riskin ja hyppäsi studion takana olleen kaiteen yli paetakseen järjestyksenvalvojaa.

Tv-kuvien perusteella kaiteen takana odotti noin kolmen metrin pudotus, mutta tarina ei kerro pääsikö mies karkuun vai loukkaantuiko hän pudotuksessa. Joka tapauksessa hän toi ottelulähetykseen yllättävän ja jännittävän lisäjuonteen, mutta julkisuustempauksena hänen tv-esiintymistään voi pitää epäonnistuneena, sillä miehen kasvot eivät ehtineet missään kohtaa näkyä kunnolla.

CBS:n jalkapallolähetyksen taustalla nähtiin katsojan uhkarohkea pako:

Katso myös: Video: Täysin käsittämätöntä räpellystä – Keski-Afrikan tasavallan maalivahti tumpeloi koomisesti