#PäivänPeli-vihjeet: Team Vitality ja OG kohtaavat lauantai-illan herkkupalassa

#PäivänPeli-vihjeet: Team Vitality ja OG kohtaavat lauantai-illan herkkupalassa

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään CS:GOn puolelta, missä pelataan Flashpoint-turnausta. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Coolbetilla nähdään jälleen eSports-ottelu legendaarisessa Päivän Peli -formaatissa. Tämä tarkoittaa, että pelin voittajaa pääsee pelaamaan jättikertoimella.

Kaiken lisäksi Coolbet palauttaa panoksesi, jos paras kolmesta pelattavan ottelun missä tahansa kartassa edetään jatkoajalle (tilanteessa 15-15) ja lyömäsi veto ottelun voittajasta (Lopputulos 2 Way) häviää.

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

#PäivänPeli-vihjeet:

Team Vitality – OG

OG aloitti ESL Pro Leaguen mainiolla tavalla ja peli tuntui rullaavaan täydellisellä tavalla. Nyt kahdessa edellisessä ottelussa vanhat ongelmat ovat nostaneet päätään eikä homma ole toiminut toivotulla tavalla. Team Vitalitylla oli myös omia ongelmia lohkovaiheessa, mutta hieno voitto Ninjas in Pyjamasista kantoi jatkoon. Myös Astralis joutui päätöspelissä tiukille Vitalityn kanssa, joten nuo kaksi ottelua olivat osoitus joukkueen tasosta. OG:n yllä onkin selvästi enemmän kysymysmerkkejä, kun huomattavasti tasaisemman Vitalityn.

Coolbet tarjoaa markkinoiden korkeimman kertoimen Team Vitalityn voitosta ja se laitetaan ehdottomasti lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut