#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän futiksista poimitaan jättikerroin!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään Valko-Venäjän jalkapallon pääsarjasta, jossa Brest isännöi Soligorskia.

Tsekkaa myös: Viikonloppu Coolbetin Kasinolla – nappaa 10 euron ilmaisveto!

#PäivänPeli-vihjeet:

Brest – Soligorsk

Soligorskin kausi Valko-Venäjän pääsarjassa on alkanut todella heikosti, sillä saldona viidestä matsista on vain yksi voitto, jonka seuraksi on tullut kaksi tasuria ja kaksi tappiota.

Brestin saldo on kaksi voittoa, yksi tasuri ja kaksi tappiota.

Merkille pantavaa on kuitenkin se, että nämä kaksi jengiä ovat kohdanneet toisensa maaliskuun alun jälkeen kahdesti, ja nuo molemmat matsit – niin Super Cupin kuin Valko-Venäjän cupin kohtaaminenkin – menivät Brestin hyväksi lukemin 2-0.

Lisäksi Brest on todella kova kotijoukkue. Tästä todisteena seisköön se, että joukkue on hävinnyt viimeisestä 15 kotiottelustaan tasan yhden.

Coolbet tarjoaa kotijoukkueelle jättimäisen markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se napataan ilolla lapulle.

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden kärkeä, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Jos Päivän Pelinä oleva futismatsi päättyy 0-0, saat 1X2-vedon panoksesi takaisin, mikäli vetosi on häviävä.

 

Coolbet
Brest vs Soligorsk
Alkaa: 25.4. klo 19:00
Vihje: Brest
Kerroin: 2,88
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut – sekä tietysti tuplaus ja triplaus – suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!