#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän cupissa pelataan välieriä!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään jälleen Valko-Venäjältä, jossa pelataan jalkapallon puolella cupin semifinaalivaiheen ensimmäiset osaottelut.

#PäivänPeli-vihjeet:

Brest – Soligorsk

Valko-Venäjän cupissa kehissä nähdään Brest, joka vei viime syksynä liigamestaruuden nimiinsä katkaisten samalla BATEn 13 vuoden mestaruusputken.

Brest ja Soligorsk kohtasivat toisensa viimeksi vain reilu kuukausi sitten Super Cupin merkeissä. Tuon ottelun vei nimiinsä Brest lukemin 2-0.

Mainos alkaa

Kummankin joukkueen sarjakauden alku on sujunut kovinkin vaihtelevissa merkeissä, sillä molempien saldona on voitto, tasuri sekä tappio – yksi kutakin.

Brest lähtee illan matsiin kuitenkin selvänä ennakkosuosikkina, joten Coolbetin tarjoamaan markkinoiden korkeimpaan kertoimeen on helppo tarttua kiinni!

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Lisäksi otteluista löytyy myös aina muita korotettuja jättikertoimia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!