#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän lätkäliigassa on ohjelmassa 3. finaali!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet sukeltavat tänään jälleen Valko-Venäjälle, jossa pelataan pelaaan jääkiekon Extraliigan finaalisarjan kolmas koitos.

#PäivänPeli-vihjeet:

Soligorsk – Yunost Minsk

Runkosarjan voittanut Yunost käveli Soligorskin yli finaalisarjan avausosassa tylysti lukemin 5-1, mutta toisessa matsissa Soligorsk heräsi pelaamaan ja vei arvokkaan vierasvoiton nimiinsä lukemin 3-2.

Maaleja on siis kahdessa ensimmäisessä finaalissa syntynyt roppakaupalla – ja niin on myös Yunostin aiemmissa pudotuspelimatseissa: Pelkästään seitsemään viimeiseen matsiin osumia on nähty peräti 39, eli 5,6:n keskiarvolla ottelua kohden.

Mainos alkaa

Tämän illan matsiin Coolbet tarjoaa yli 4,5:n maalin vaihtoehdolle kertoimen 2,05, kun muilla kerroin huitelee noin 1,90:n tienoilla. Napataankin siis o4,5 lapulle!

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Lisäksi otteluista löytyy myös aina muita korotettuja jättikertoimia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!