#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän futisliiga tarjoilee megakertoimen

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet ovat osuneet viime aikoina varsin kelvollisesti, joten Coolbetin tarjoamia markkinoiden korkeimpia kertoimia on päästy toden teolla hyödyntämään.

#PäivänPeli-vihjeet:

Neman Grodno – FC Vitebsk

Valko-Venäjän futisliiga on alkutekijöissään, sillä kierroksia on takana vasta yksi. Neman hävisi oman avausottelunsa lukemin 0-1, kun taas Vitebsk nappasi omasta matsistaan voiton samoin lukemin.

Viime kaudella joukkueet suorittivat hyvinkin tasaväkisesti, sillä Neman oli kauden päätteeksi kerännyt 36 sarjapistettä ja Vitebsk puolestaan 31.

Mainos alkaa

Ennakkoasetelmat otteluun ovatkin äärimmäisen tasaiset – ja vaaka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa – joten Coolbetin vieraille tarjoama megakerroin 3,52 kelpaa todella mainiosti lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!