#PäivänPeli-vihjeet: Tadzikistanin futisliigasta kolahtaa!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet ottavat tänään jälleen aimo harppauksen kohti jotain suurta, sillä Coolbetin Päivän Peli tulee Tadzikistanin futisliigasta.

Tsekkaa myös: Keskiviikon Kerroinpäällikkö – voittajalle tarjolla 500 euroa!

#PäivänPeli-vihjeet:

Kuktosh – Khujand

Kaikille omia taskujakin tutumpi Tadzikistanin futisliiga on kauden 2020 osalta alkumetreillään, sillä otteluita on takana vasta parin kierroksen verran.

Mainos alkaa

Khujand oli viime kauden päätteeksi komeasti toisena, kun taas Kuktoshin oli tyytyminen ”selviytymiseen”, sillä se vältti suoran putoamisen vain kolmen pisteen turvin.

Syystä tai toisesta, tämän päivän kamppailu pelataan neutraalikentällä, eli Kuktoshilta jää kotietu saamatta. Viimeistään tämä fakta on omiaan varmistamaan sen, että Khujandin voitto on loistava pelikohde Coolbetin tarjoamalla markkinoiden korkeimmalla kertoimella.

Oi Khujand on!

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden kärkeä, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Jos Päivän Pelinä oleva futismatsi päättyy 0-0, saat 1X2-vedon panoksesi takaisin, mikäli vetosi on häviävä.

Coolbet
Kuktosh vs Khujand
Alkaa: 22.4. klo 16:00
Vihje: Khujand
Kerroin: 1,70
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut – sekä tietysti tuplaus ja triplaus – suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!