#PäivänPeli-vihjeet: Sveanmaalla pelataan futista!

#PäivänPeli-vihjeet: Sveanmaalla pelataan futista!

#PäivänPeli-vihjeet suuntaavat tänään syvälle Ruotsin Sveanmaalle. Luotamme vierasjoukkueen viime kauden dominointivireen kantavan yhä.

#PäivänPeli-vihjeet:

IFK Haninge – Täby FK

Mitenniin tarjolla ei ole futiskohteita!?

Eihän sellaista tarvitse hakea Ruotsia kauempaa. Tänään pelataan nimittäin legendaarinen Sveanmaa Clásico!

Jos et nyt aivan saanut vielä kiinni, mistä matsista puhutaan, niin tässä derbyssähän kohtaavat eteläisen Sveanmaan Division 2:n (Ruotsin neljänneksi korkein sarjataso) viime kaudella nimiinsä vienyt IFK Haninge ja samaisen sarjan pohjoista lohkoa dominoinut Täby FK.

Täby FK suoritti kauden rekordilla 23-2-1 – ja eroa toiseksi sijoittuneeseen jengiin tuli lopulta tyylikkäät 10 pistettä.

Haninge puolestaan joutui omassa lohkossaan huomattavasti tiukemmalle, sillä rekordi oli 15-7-4.

Täby FK oli niin dominoiva, ettei tämä voi olla näkymättä, kun maanantai-iltana klo 20:00 alkaen pelataan elintärkeä harjoitusottelu. Vierasvoittoa lapulle!

Toki tänä vuonna on pelattu jo muitakin harjoitusotteluita, mutta ei niiden katsastelu muuta mitään. Täbyn saldo on voitto ja tappio, kun Haninge puolestaan on hävinnyt molemmat pelaamansa ottelut. Täby on siis päivän hevosemme!

(Pienenä pikanttina yksityiskohtana on vielä annettava kunniamaininta viime kaudella Haningen lohkon jumboksi jääneelle Södertälje FK:lle, joka sai 26 ottelussa kasaan mahtavat 8 sarjapistettä onnistuttuaan voittamaan tasan yhden matsin ja pelattuaan 5 kertaa tasan. Osallistuminen on tärkeintä.)

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%.

paivanpeli-2303

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut