#PäivänPeli-vihjeet: Sarjanousija heikoilla jäillä Valko-Venäjän futisliigassa

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään jälleen Valko-Venäjältä – ja tarkemmin sanottuna maan jalkapalloilun pääsarjasta, Vysshaya Ligasta.

#PäivänPeli-vihjeet:

Neman – Belshina

Sarjanousija Belshinan kausi Valko-Venäjän pääsarjassa ei ole alkanut kovinkaan ruusuisesti, sillä kolmesta ottelusta saldona on yhtä monta tappiota.

Viime kaudella keskikastin joukkueena pallotellut Neman puolestaan on vetäissyt kauden alkajaisiksi värisuoran: Voitto, tasuri ja tappio.

Mainos alkaa

Merkillepantavaa on kuitenkin se, että Neman on – kun mukaan lasketaan niin sarjamatsit kuin harjoituspelitkin – kotikentällään peräti 10 ottelun tappiottomassa putkessa.

Neman onkin selvä ennakkosuosikki tänään, joten Coolbetin tarjoama markkinoiden korkein kerroin kelpaa erinomaisesti lapulle.

Matsi käynnistyy perjantaina 10.4. klo 19:00

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Lisäksi otteluista löytyy myös aina muita korotettuja jättikertoimia.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!