#PäivänPeli-vihjeet: Sarja katkolla Valko-Venäjän Extraliigassa

#PäivänPeli-vihjeet: Sarja katkolla Valko-Venäjän Extraliigassa

#PäivänPeli-vihjeet suuntaavat tänäänkin Valko-Venäjälle, mutta tällä kertaa laji vaihtuu jääkiekkoon.

#PäivänPeli-vihjeet:

Shakhtar Soligorsk – Neman Grodno

Valko-Venäjän Extraliigan pudotuspelit jatkuvat tänään, kun Shakhtar Soligorsk kohtaa kotikaukalossaan Neman Grodnon. Joonas Hurrin edustama Neman Grodno lähti välieräsarjaan ennakkosuosikkina, mutta nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen. Siitä hyvänä esimerkkinä, Soligorsk on kertoimien perusteella sunnuntain ottelun ennakkosuosikki.

Soligorskilla on tänään mahdollisuus katkaista ottelusarja. Soligorsk on jäänyt alle 2,5 maaliin vain kertaalleen tässä ottelusarjassa, joten sama meno jatkunee myös tämän päivän ottelussa. Coolbet tarjoaa Soligorskin yli 2,5 maalille #PäivänPeli henkeen todellisen megakertoimen, joten se napataan kiinni!

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut