#PäivänPeli-vihjeet: Jättikertoimet löytyvät tänään Nicaraguan futisliigasta

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään Nicaraguan futisliigasta, joka on ainoita paikkoja maailmassa, missä tällä hetkellä pelataan. Tässä pelivalinta iltaan!

#PäivänPeli-vihjeet:

Chinandega FC – Managua FC

Nicaraguan futisliigassa pelataan keskiviikkona useampi kohtaaminen. Täällä tartutaan kiinni Chinandegan ja Managuan väliseen otteluun. Vierasjoukkue Managua on sarjassa tällä hetkellä toisena, kun taas isännät löytyvät sijalta 6. Kotijoukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan ainoastaan yhden ja tuokin tuli niinkin eksoottisesta joukkueesta kuin Real Madrizista. Managua on voittanut tällä kaudella 10 ottelusta peräti seitsemän, joten joukkueen kunto on kohdillaan.

Muut peliyhtiöt tarjoavat lähes järjestäen 1.30-1.35 väliin sijoittuvia kertoimia, mutta Coolbetilla kohde on Päivän Peli, mikä tarkoittaa samalla sitä, että kerroin on artikkelin kirjoitushetkillä jopa jäätävä 1.53. Tätä tarjousta ei ohiteta, vaan Managuan voitto napataan lapulle.

Mainos alkaa

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!