#PäivänPeli-vihjeet: Markkinoiden korkein kerroin houkuttaa!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään jälleen Valko-Venäjän jalkapallon pääsarjasta, jossa Isloch Minsk isännöi Vitebskiä.

Tsekkaa myös: Viikonloppu Coolbetin Kasinolla – nappaa 10 euron ilmaisveto!

#PäivänPeli-vihjeet:

Isloch Minsk – Vitebsk

Valko-Venäjän liigaa on takana viisi kierrosta ja Vitebsk on kolmen voittonsa yhden tasurinsa kera komeasti sarjanelosena. Isloch Minsk puolestaan löytyy tasaisen sarjan 8. sijalta kolmella voitollaan ja kahdella tappiolla.

Mainos alkaa

Islochin ja Vitebskin väliset keskinäiset ottelut ovat viime vuosina mennyt täysin ristiin – siitä huolimatta, kumpi on esiintynyt kotijoukkueena.

Coolbet tarjoaa Vitebskille tänään markkinoiden korkeimman kertoimen, ja tekee sen vieläpä niin suurella marginaalilla muihin, että vierasjoukkueen voitto lähtee kokeilumielessä lapulle!

Päivän Peli on tarjolla Coolbetilla viikon jokaisena päivänä, ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden kärkeä, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Jos Päivän Pelinä oleva futismatsi päättyy 0-0, saat 1X2-vedon panoksesi takaisin, mikäli vetosi on häviävä.

 

Coolbet
Isloch Minsk vs Vitebsk
Alkaa: 26.4. klo 18:00
Vihje: Vitebsk
Kerroin: 3,94
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

 

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut – sekä tietysti tuplaus ja triplaus – suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!