#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän kiekkoliigan finaalit käynnistyvät perjantaina!

#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän kiekkoliigan finaalit käynnistyvät perjantaina!

Coolbetin Päivän Peliin pohjautuvat vihjeet ovat nyt kahtena päivänä putkeen napsuneet oikein ja samalla markkinoiden korkein kerroin on napattu takataskuun. Tässä #PäivänPeli-vihjeet perjantaille!

#PäivänPeli-vihjeet:

Yunost Minsk – Soligorsk

Valko-Venäjän kiekkoliigan finaalit käynnistyvät perjantaina, kun runkosarjan voittanut Yunost Minsk kohtaa kolmanneksi sijoittuneen Soligorskin. Kotijoukkue hoiti välierävaiheen komealla tavalla, sillä jatkopaikka irtosi voitoin 4-1. Sen sijaan Soligorsk joutui äärimmäisen tiukille, koska finaalipaikka irtosi vasta seitsemän ottelun päätteeksi. Tämä antaa ehdottomasti edun Yunost Minskille, joka pääsee aloittamaan ottelusarjan kotikaukalossa. Luotetaan kotietuun ensimmäisessä ottelussa ja laitetaan lapulle Yunost Minsk.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut