#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän 4. finaalissa kovat panokset!

#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän 4. finaalissa kovat panokset!

#PäivänPeli-vihjeet tulevat keskiviikkona Valko-Venäjän kiekkosarjan finaalista, jossa panoksia riittää. Tässä pelivalinnat illalle!

#PäivänPeli-vihjeet:

Soligorsk – Yunost Minsk

Joukkueet kohtasivat tiistaina 3. finaalissa ja se päättyi todellisen trillerin jälkeen Yunost Minskille jatkoajan jälkeen 2-1. Henkisellä tasolla tuon voiton merkitystä ei voi liiaksi korostaa, sillä Minsk nappasi jälleen kotiedun itselleen ja Soligorsk on pahasti selkä seinää vasten keskiviikon ottelussa.

Yunost Minsk on materiaaliltaan laajempi nippu ja se korostuu sarjan edetessä pidemmälle, kun rasitus nousee. Myös kovemmat yksilöt löytyvät Minskin puolelta ja tämä näkyy myös pudotuspelien pistepörssissä, jossa kärkikolmikko tulee Yunost Minskin riveistä. Ivan Drozdov, Mihail Stefanovich ja Vsevolod Kashkar ovatkin kovassa vireessä ja miehet voivat kolmissa tuumin ratkaista voiton vierasjoukkueelle.

20-vuotias Drozdov kannattaa ehdottomasti laittaa seurantaan, sillä nuorukaisen tilille kertyi tällä kaudella 33 ottelua myös KHL-seura Dinamo Minskin paidassa. Drozdovin pisteestä saa Coolbetilla kertoimen 1.50, kun taas maali antaa kertoimeksi 2.80.

Coolbet tarjoaa Yunost Minskin kertoimeksi 2.09, joka on ehdottomasti markkinoiden korkein kerroin, joten tuo tarjous napataan lapulle keskiviikkona.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut