#PäivänPeli-vihjeet: Lechia Gdansk-Cracovia | Puolan Ekstraklasa

Sevilla-Betis #PäivänPeli vihjeet

#PäivänPeli tulee tänään Puolasta, jossa Lechia Gdansk isännöi Cracoviaa. Alla vihje sekä jättikerroin, joka torstain kunniaksi napataan lapulle!

Lechia Gdansk – Cracovia

Kotijoukkue Lechia Gdansk palasi koronatauolta 4-3-voitolla sekä 2-2-tasurilla. Cracovia puolestaan on kärsinyt tauon jälkeen kaksi 0-1-tappiota.

On kuitenkin kaksi merkittävää pointtia, jotka on syytä nostaa esiin: Ensinnäkin Gdansk on äärimmäisen hyvä kotijoukkue, ja se onkin voittanut viimeisestä seitsemästä kotiottelustaan 6.

Kääntöpuolella puolestaan on se, että Cracovia on varsin surkea vierasjengi, joka tälläkin hetkellä vaeltelee Puolan liigassa neljän ottelun vierastappioputkessa.

Mainos alkaa

Valintamme on siis aivan selkeä – eihän lähes 2,50:n kerrointa voi tässä tapauksessa ohittaa: Lechia Gdanskin voittoa lapulle.

 

Coolbet tarjoaa otteluun todella kovan luokan kertoimet, sillä #PäivänPeli tarkoittaa sitä, että 1X2-kohteen teoreettinen palautusprosentti on 100%. Esimerkiksi Lechia Gdanskin voittokerroin 2,49 on tällä hetkellä selkeästi markkinoiden korkein.

Coolbet
Lechia Gdansk – Cracovia
Alkaa: 9.6. klo 19:00
Vihje: Lechia Gdansk
Kerroin: 2.49
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!