#PäivänPeli-vihjeet: Valko-Venäjän liigassa luotetaan CHL-osaamiseen!

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat myös tänään Valko-Venäjän jääkiekosta, jonka Extraliigan pleijareissa kehissä nähdään CHL:ssäkin marinoitunut Yunost Minsk.

#PäivänPeli-vihjeet:

Yunost Minsk – Molodechno

Coolbet tarjoaa Päivän Peli -kohteen jokaisena päivänä ja tuossa ottelussa 1X2-kertoimet ovat aina markkinoiden parhaimmistoa, sillä teoreettinen palautusprosentti on 100%. Tänään kohde tulee – eilisen tapaan – Valko-Venäjän Extraliigasta, jossa pudotuspelit ovat täyttä häkää käynnissä.

Yunost Minsk esitti tällä kaudella jopa varsin pirteitä otteita CHL:ssä, sillä se onnistui kairaamaan tiensä jatkopeleihin, kun D-lohkossa taakse jäivät niin tshekkiläinen Trinec kuin Lahden Pelicanskin.

Mainos alkaa

Nyt Yunost johtaa välieräsarjaa Molodechnoa vastaan 3-1 – ja se pääsee naulaamaan finaalipaikan kotikaukalossaan. Yunost on voittanut joukkueiden 6 viimeistä keskinäistä ottelua, kun ollaan pelattu Minskissä, joten lähtökohdat ovat hyvät.

Coolbet tarjoaa kirjoitushetkellä Yunostin voitolle markkinoiden korkeimman kertoimen 1,49, joten se napataan hetkeäkään miettimättä kiinni.

Huom! Myös Yunost -1,5 on kertoimellaan 1,94 markkinatoppi!

yunostminsk

 

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!