#PäivänPeli-vihjeet: Ruotsalaislegendat pääsevät irti CS:GO-pelin puolella

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään ESL One: Road to Rio -turnauksesta, jossa Dignitas kohtaa Hereticsin. Tässä perustelut pelivalintaan!

Lue myös: Nappaa 10 euron CS:GO-ilmaisveto!

#PäivänPeli-vihjeet:

Dignitas – Heretics

ESL One: Road to Rio -turnaus jatkuu torstaina mielenkiintoisella ottelulla, kun ruotsalaisista legendoista koostuva Dignitas kohtaa Hereticsin. Rankingissa hieman ylempänä oleva Heretics on hienoinen suosikki ottelussa, mutta parhaat pelivalinnat löytyvät ehdottomasti Dignitaksen kertoimista. Ruotsalaislegendat osaavat kyllä CS:GO-pelin kikat, kunhan peli asettuu uomiinsa. Yksilötaito joukkueessa on ehdottomasti kovempi kuin Hereticsin puolelle. Coolbetin tarjoama markkinoiden kovin kerroin lähtee ehdottomasti lapulle!

Mainos alkaa
Coolbet
Dignitas – Heretics
Alkaa: 23.4. klo 16:00
Vihje: Dignitas
Kerroin: 2.19
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut – sekä tietysti tuplaus ja triplaus – suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!