#PäivänPeli-vihjeet: Torstaille tarjolla järisyttävät kertoimet CS:GO:n puolelle

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat tänään CS:GOn puolelta, missä pelataan Flashpoint-turnausta. Tässä perustelut ja pelivalinnat iltaan!

Coolbetilla nähdään ensimmäistä kertaa historian aikana eSports-ottelu legendaarisessa Päivän Peli -formaatissa. Tämä tarkoittaa, että pelin voittajaa pääsee pelaamaan jättikertoimella.

Kaiken lisäksi Coolbet palauttaa panoksesi, jos paras kolmesta pelattavan ottelun missä tahansa kartassa edetään jatkoajalle (tilanteessa 15-15) ja lyömäsi veto ottelun voittajasta (Lopputulos 2 Way) häviää.

#PäivänPeli-vihjeet:

CHAOS – Fun Plus Phoenix

Mainos alkaa

Flashpoint-turnauksessa pelit jatkuvat torstaina ennakkoon äärimmäisen tasaisella ottelulla, jossa molemmilla on mahdollisuudet voittoon. CHAOS on kertoimissa hienoinen altavastaaja, mutta viimeaikaisten esitysten perusteella joukkueelle voisi asetella myös suosikin viittaa, sillä vaikka kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tappioihin, niin tilillä on myös voitot MIBR:stä sekä Gen.G:stä. Fun Plus Phoenix ei ole sen sijaan voitoilla juhlinut, joten nyt olisi korkea aika saada jo juonesta kiinni. CS on paljon henkisestäkin kantista kiinni ja tällä kertaa se kallistuu CHAOSin puolelle.

Coolbetin tarjoama markkinoiden korkein kerroin CHAOSin voitosta kelpaa loistavasti lapulle, joten tartutaan tiukasti tarjoukseen kiinni.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!