#PäivänPeli-vihjeet: Sevilla-Betis | La Liga -kausi jatkuu klo 23:00

Sevilla-Betis #PäivänPeli vihjeet

La Liga -vihjeet tulevat illan kamppailusta, jota on odotettu keskeytymisen jälkeen kuin kuuta nousevaa. Kausi jatkuu Sevilla-Betis-matsilla.

Sevilla-Betis

Sevillan ja Betisin välinen paikalliskamppailu on oiva tapa jatkaa kautta, sillä tunnetta löytyy taatusti kentältä, vaikka katsomot ovatkin tyhjiä. Myös panosta riittää, sillä Sevilla taistelee vielä tiukasti Mestarien liigan paikoista. Sen sijaan Betis tarvitsee pisteitä, jotta pahin putoamispeikko alkaa hellittämään.

Sevilla voitti kauden ensimmäisen keskinäisen vieraissa 2-1 ja myös tällä kertaa joukkue on vahva suosikki voittajaksi. Sevillan materiaali on paikalliskilpailijaansa vahvempi ja myös rutiinitaso on selvästi kovemmalla tasolla. Vaikka kotietua ei varsinaisesti olekaan ja tauko tuo arvaamattoman elementin mukaan, niin Coolbetin tarjoama markkinoiden korkein kerroin kelpaa Sevillan voitosta lapulle.

Mainos alkaa

Sevillan ja Betisin väliseen otteluun on käynnissä myös Ilmaisvetokarkelot-kampanja, josta on mahdollisuus napsia jopa 20 € edestä ilmaisvetoja.

Coolbet
Sevilla – Betis
Alkaa: 11.6. klo 23:00
Vihje: Sevilla
Kerroin: 1.93
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!