#PäivänPeli-vihjeet: FC Köln-Düsseldorf | Bundesliigasta löytyi mainio pelivalinta

#PäivänPeli-vihjeet: FC Köln-Düsseldorf | Bundesliigasta löytyi mainio pelivalinta

#PäivänPeli tulee tänään Bundesliigasta, jossa pelataan jälleen kerran isoista panoksista. Tsekkaa perustelut ja kohde klo 19:00 alkavaan matsiin.

FC Köln – Düsseldorf

Karsijan paikalla oleva Düsseldorf jäi tauon jälkeen inhottavaan tasapeliin sarjajumbo Paderbornin kanssa. Myös Köln aloitti tasapelillä, kun Mainz onnistui nipistämään pisteen 2-2-tuloksella.

Köln lähtee ehdottomasti suosikkina illan otteluun, sillä tiukasti keskikastissa majaileva joukkue on ollut huomattavasti tasaisempi suorittaja. Sen sijaan Düsseldorfin leirissä on hurjat paineet, koska putoamispeikko vaanii aivan nurkan takana. Vierasjoukkueen tilannetta ei helpota se, että puolustuksen tukipilareihin lukeutuva Kaan Ayhan on tänään pelikiellossa.

Isännät ovat tällä kaudella voittaneet kotikentällä muun muassa Leverkusenin, Schalken ja Wolfsburgin. Vaikka tänään yleisö ei paikan päällä nähdä, niin kotistadion on aina kotistadion. Kotivoittoa lapulle.

Coolbetin tarjoaa otteluun todella kovan luokan kertoimet, sillä #PäivänPeli tarkoittaa sitä, että 1X2-kohteen teoreettinen palautusprosentti on 100%.

Coolbet
FC Köln – Düsseldorf
Alkaa: 24.5. klo 19:00
Vihje: FC Köln
Kerroin: 1.85
SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!
Jaa tämä:



Aiheeseen liittyvät julkaisut