#PäivänPeli-vihjeet: Ruotsin futiksessa pelataan jälleen harjoitusotteluita

Päivän peli vetovihjeet vihjeet #PäivänPeli

#PäivänPeli-vihjeet tulevat torstaina Ruotsista, jossa harjoitusottelut pyörivät kaikesta huolimatta. Tässä pelivalinta ja perustelut illan matsiin!

#PäivänPeli-vihjeet:

Kalmar – Jönköpings

Ruotsin harjoitusottelut ne pyörivät, vaikka lähes koko muu maailma on täysin lockdown-tilassa. Coolbetilla Päivän Peli tuleekin torstaina Kalmarin ja Jönköpingsin välisestä ottelusta. Kalmar oli viime kaudella Allsvenskanin putoamiskarsinnoissa, jotka päättyivät lopulta onnellisesti. Jönköpings pelaa puolestaan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, joten Kalmar on ennakkoon suosikki ottelun voittajaksi. Joukkueet kohtasivat maaliskuun alussa Cupin puolella ja tuolloin Kalmar vei voiton numeroin 5-0. Jönköpings otti myös edellisessä harjoitusottelussa kunnolla turpaan, kun taas Kalmar nappasi hienon 4-1-voiton Örebrosta.

Ottelun kertoimet ovat suorastaan jättimäistä luokkaa, sillä 1X2-vaihtoehdon jokainen kerroin on markkinoiden korkein artikkelin kirjoitushetkellä. Kalmarin kotivoitosta on tarjolla 1.57, kun kilpailijoilla jäädään alle 1.50. Tämä tarjous onkin napattava lapulle!

Mainos alkaa

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!