Video: Rauta komensi miestä – painonnostaja sai 550 kg ilmaan ennen kuin kävi hassusti

Painonnostaja Ivan Makarov / Pallomeri.net

Venäläinen painonnostaja Ivan Makarov yritti nostaa maastavedossa peräti 550 kg painoja, kunnes suoritus päättyi kaatumiseen.

Ikuisessa ihmisen ja raudan välisessä taistelussa saatiin jälleen ihmisuhri, kun painonnostaja Ivan Makarov joutui raudan komentamaksi hänen yrittäessään nostaa maastavedossa 550 kiloa.

Makarov nosti järjettömän määrän rautaa korokkeilta, jolloin nostomatka oli tavallista lyhyempi. Kun Makarov yrittää lukita nostoa loppuasentoon, hän horjahtaa ja vetää taatusti kivuliaat, mutta myös koomiset pannut, kun 550 kiloa rautaa tärähtää jalkoihin ja kelaa hänet nurin siltä seisomalta.

– Ei pidä aliarvioida tankoa, se osuu kivuliaasti. 500 kiloa nousi helposti, luulin, että 550 nousisi myös, mutta ei. Olen kotona, olen vahva, olen valmis, Makarov kirjoitti Instagram-videonsa saatteeksi.

Mainos alkaa

Makarovin tavoitteena on tehdä maastavedon maailmanennätys. Tällä hetkellä se on Hafþór Júlíus Björnssonin nimissä. Hän nosti aiemmin tänä kesänä 501 kiloa.

Painonnostaja Ivan Makaroville käy hassusti kesken 550kg noston:

Katso myös: Video: Hämmentävä suoritus vei Guinnessin ennätyskirjaan – venäläismies pumppasi uuden vedenalaisen penkkipunnerruksen maailmanennätyksen