Video: Kiinalaispelaajalle sattui paha virhe European Tourilla – maksoi lähes 90 000 euroa

Video: Kiinalaispelaajalle sattui paha virhe European Tourilla – maksoi lähes 90 000 euroa

Kiinalaispelaaja Li Haotongille sattui paha virhe European Tourilla, kun miehen sääntötuntemus oli hieman hukassa Dubai Desert Classic -kilpailussa.

Kilpailun voittoa puolustanut Li Haotong oli pitkään mukana kärkikamppailussa, mutta unelmat voitosta kuivuivat viimeistään kasaan viimeisellä kierroksella sattuneen virheen seurauksena.

Haotong nousi kisassa jo kolmanneksi birdie-puttinsa ansiosta, mutta lopulta tuo lyönti koitui myös kohtaloksi, sillä tuomaristo määräsi kiinalaiselle kahden lyönnin rangaistuksen. Syynä tähän oli se, että miehen caddie oli vielä pelilinjan takana sen jälkeen, kun Li Haotong oli asettunut pallolle ja valmistautumassa lyöntiin.

Kiinalainen olisi selvinnyt ilman rangaistusta, mikäli mies oli poistunut lyöntiasennosta. Tätä ei kuitenkaan tapahtunut, joten tuomaristo määräsi pelaajallle kahden lyönnin rangaistuksen. Lopputuloksissa Li Haotong oli lopulta sijalla 12. Rangaistuksen takia tapahtunut putoaminen kävi myös rahallisesti kalliiksi, sillä kiinalainen menetti reilun 85 000 euron potin.

Li Haotong sai kahden lyönnin rangaistuksen European Tourilla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut