Harvinainen tilanne Liigassa – päätuomari Anssi Salonen loukkaantui HPK-pakin laukauksesta ja jätti pelin kesken

Anssi Salonen

Porissa nähtiin hyvin harvinaislaatuinen tapaus, kun päätuomari Anssi Salonen loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken.

Porin Ässät voitti Hämeenlinnan Pallokerhon erittäin jännittävässä ottelussa lauantain Liiga-kierroksella, kun ottelun voittoon riitti yksi ainoa maali. Ässät vei siis ottelun nimiinsä maalein 1-0.

Huomionarvoista ottelussa oli myös se, että ikävän tapauksen seurauksena kaukalossa palattiin tavallaan ajassa taaksepäin vuosikymmenien verran.

Ottelun avauserässä nähtiin näet ikävä tapaturma, jonka seurauksena toisen päätuomarin Anssi Salosen peli loppui kesken jo reilun 13 minuutin jälkeen.

Salonen sai ilkeän näköisesti kiekon käteensä, kun HPK-pakki Juuso Pullin rännikiekoksi tarkoitettu kova lämäri osuikin Saloseen tuhoisin seurauksin.

Heti oli hyvin selvää, että nyt sattui ja kunnolla. Salonen makasi hetken aikaa jäässä todella tuskaisena, kunnes pääsi ylös, haki vaihtopenkiltä jääpussin ja suuntasi pukukoppiin. Näin ottelu jatkettiin loppuun yhdellä päätuomarilla ja kahdella linjatuomarilla. Näin on viimeksi toimittu vakituisesti kaudella 1998-1999.

Päätuomari Anssi Salonen joutuu jättämään pelin kesken loukkaannuttuaan HPK:n Juuso Pullin laukauksesta:

Katso myös: SaiPan Adam Helewka sai suihkukomennuksen – niittasi Sportin Anton Stråkaa päähän