Viihdettä pääsiäiseen! Järjestä oma pokeriturnaus netissä kavereiden kesken

Tonnin Coolbet Open Online pokerikampanja Pallomeri.netin CB pokeriturnaus

Puuttuuko pääsiäiseltä tekemistä? Nyt sinulla on mahdollisuus järjestää oma pokeriturnaus kavereiden kesken netin välityksellä.

Coolbet tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen mahdollisuuden viettää aikaa kavereiden kesken näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Nimittäin nyt sinulla on sauma selvittää, kuka on kaveriporukkasi pokerikuningas.

Ilmoittakaa mailiosoitteeseen suomi(at)coolbet.com, millaisen pokeriturnauksen haluaisitte pelata, niin teille luodaan yksityinen turnaus salasanalla varustettuna. Näin saatte nauttia pokerista vain omalla porukallanne!

Mainos alkaa

Tämän parempaa viihdettä ei juurikaan voisi olla tähän eriskummalliseen tilanteeseen, joka maailmassa tällä hetkellä vallitsee. Huomioi, että jos haluat pääsiäiseksi turnauksen valmiiksi, niin ilmoitathan siitä viimeistään keskiviikkona, koska perjantai on jo poikkeuksellisesti pyhäpäivä.

Miltä kuulostaisi yksityinen nettipokeriturnaus omalla kaveriporukalla?

  1. Coolbet Pokerissa voi järjestää myös yksityisiä pokeriturnauksia! Turnausten järjestämisestä ei peritä lisämaksuja, ainoa kulu pelaajille on jokaisesta buy-inista perittävä normaali n. 10 % komissio
  2. Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja kerro millaisen turnauksen haluatte pelata: Turnauksen nimi, päivämäärä, kellonaika, buy-in, re-buyt ja kuinka monta pelaajaa suurin piirtein osallistuu?
  3. Lähetäthän turnauspyynnön viimeistään kaksi arkipäivää ennen turnauksen alkua, jotta Coolbetilla ehditään saamaan turnaus valmiiksi.