Liigassa nähtiin harvinaisempi ulosajo – Jukureiden Otto Mäkinen lensi suihkuun kampituksesta

Jukurit Otto Mäkinen

Liigan perjantain kierroksella nähtiin harvinaislaatuisempi ulosajo, kun Jukureiden Otto Mäkinen lensi pihalle kampituksesta.

Perjantai-illan Liiga-kierroksella pelattu Sport-Jukurit sisälsi varsin harvinaislaatuisen tilanteen, kun Jukureiden Otto Mäkiselle tuomittiin ulosajo kampituksesta.

Tämä tapahtui avauserän puolivälissä, kun Mäkinen oli menossa taklaamaan Sportin Emil Johanssonia tämän kuljettaessa kiekkoa avojäällä. Mäkinen tuli tilanteeseen melko vauhdikkaasti, mutta huomasi ajoissa, että Johansson yritti väistää tulevaa kontaktia.

Mäkinen onnistui muuttamaan asentoaan jonkin verran, mutta ei kokonaan ja näin Mäkisen ja Johanssonin jalat kopsahtivat yhteen sekä Mäkisen ahteri kajahti Johanssonin reiteen.

Kyseessä ei siis missään tapauksessa ollut polvitaklaus, mutta tuomaristo arvioi tilanteen silti ulosajon arvoiseksi ja näin Mäkiselle annettiin 5+20 minuuttia kampituksesta.

Jukureiden päävalmentaja Olli Jokinen kävi tilanteen jälkeen todella kuumana eikä voinut ymmärtää tuomiota. Jukurit voitti ottelun jatkoajalla maalein 2-1 ja Liiga myös tiedotti myöhään perjantai-iltana, ettei Mäkisen erikoinen tapaus etene kurinpitodelegaation käsittelyyn.

Jukureiden Otto Mäkinen sai tästä tilanteesta ulosajon kampituksesta:

Katso myös: Upea viimeistely WHL:ssä – Bladesin Jake Chiasson heitti kiekon jalkojensa välistä ja veskarin nokan edestä sisään


Joukkueet: