Otto Kivenmäen äidiltä pysäyttävä kirjoitus poikansa tilasta – ”Kevään yo-kirjoitukset on nyt unohdettu”

Otto Kivenmäki David nemecek

Liigan lauantaikierroksen puhuttavin tilanne tapahtui Porissa, kun Lukon David Nemecek taklasi Ässien Otto Kivenmäkeä rajusti päähän.

Kivenmäki tuli juuri hyökkäysalueelle, kun Nemecek ajoi 19-vuotiasta nuorukaista päähän sillä seurauksella, että tämän kypärä lähti ilmojen teille ja Kivenmäki löi päänsä jäähän.

Verta vuotava Kivenmäki vietiin sairaalaan ja illalla hänen äitinsä, Riina Kivenmäki, julkaisi melko pysäyttävän Facebook-kirjoituksen.

Mainos alkaa

– Poika voi tällä hetkellä tapahtuneeseen nähden kohtalaisen hyvin, on osastoseurannassa ja nauraakin jo. Muistia ei kuitenkaan tällä hetkellä ole ja päässä on iso vekki, Kivenmäki kirjoittaa.

Kiekkohommiin ei luonnolisestikaan ole hetkeen asiaa, ja myös muut elämän osa-alueet kärsivät.

– Huominen kertoo enemmän. Tulevaisuus loput. Kausi (ja pahimmillaan koko ura jääkiekkoilijana) joka tapauksessa jäi nyt tähän ja kohta alkavat yo-kirjoitukset on nyt unohdettu.

Lopuksi Kivenmäki jakoi kiitosta Ässien joukkueen lääkärille.

– Iso kiitos Ässien joukkuelääkärille esimerkillisestä toiminnasta jäällä, pukukopissa ja sen jälkeen sekä kaikille niille, jotka ymmärtävät ettei kyse ole yhden nuoren pelimiehen urasta vaan pahimmillaan yhden rakastetun perheenjäsenen ja ystävilleen tärkeän nuoren miehen ihan koko elämästä.

Nemecek sai taklauksestaan ulosajon ja häntä odottanee myös pitkän sorttinen pelikielto. Itse ottelun lauantaina vei nimiinsä Lukko, joka haki Porista tylyn 7-1-voiton.


Pelaajat:
Joukkueet: ,