New York Post: Ottawa Senators antoi muille seuroille luvan neuvotella Erik Karlssonin kanssa

Dallas Stars Ottawa NHL-pelaajat Erik Karlsson Erik Karlssonin Ottawa Senators NHL / Pallomeri.net

Ottawa Senatorsin superpuolustaja Erik Karlssonin ensi kausi saattaa sujua muissa maisemissa, sillä ruotsalainen on saanut luvan neuvotella muiden seurojen kanssa.

Karlssonin tulevaisuutta on pohdittu koko kevään ja kesän ajan, koska ruotsalaispuolustaja sopimusneuvottelut Ottawan kanssa eivät ole edenneet mihinkään. Senatorsin GM Pierre Dorion myönsi, että seura on tehnyt uuden tarjouksen Karlssonille, mutta ilmeisesti se ei ole tuonut haluttua lopputulosta.

New York Postin mukaan Senators on antanut muille seuroille luvan neuvotella Karlssonin kanssa jatkosopimuksesta. Näin ollen ruotsalaisen haluava seura voi jo sinetöidä puolustajan useiksi vuosiksi eteenpäin ennen kaupantekoa.

Mainos alkaa

Ottawan on kerrottu haluavan liittää Karlssonin kanssa samaan kauppaan hyökkääjä Bobby Ryanin kallis sopimus. Tämän johdosta monella seuralla ei ole varaa ottaa kummankin jättisopimusta kontolleen, joten vaihtoehdot uusiksi pelipaikoiksi ovat melko vähissä. Yksi potentiaalinen joukkue on Vegas Golden Knights, jolla olisi palkkakatossa tilaa ottaa sekä Karlsson että Ryan joukkueeseen. Vegas kerrottiin olleen jo aikaisemmin talvella lähellä ruotsalaisen hankintaa, mutta silloin kauppa kaatui aivan viime hetkillä.

Ottawa Senators saattaa menettää Erik Karlssonin