Video: NHL-tuomari jäätyi pahasti – Senators-pelaajan ruma poikittainen suoraan numeroihin jäi puhaltamatta

Anthony Duclair Ottawa senators / Pallomeri.net

Ottawa ja Pittsburgh kohtasivat maanantaiyön ainoassa NHL-ottelussa. Senators-hyökkäjä Anthony Duclair selvisi todella rumasta tempusta ilman jäähyä.

Suomalaisessa kiekkoilussa puhutaan isojen rangaistusten kohdalla usein vastustajan piittaamattomasta vaarantamisesta, mutta ilmeisesti NHL:ssä tätä aspektia ei pidetä aina niin tärkeänä.

Tällaisen johtopäätöksen äärelle on helppo löytää, kun katsoo mitä Ottawa Senatorsin Anthony Duclair teki maanantaiyön ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

Duclair antoi todella rumasti poikittaisella mailalla selästä vauhtia Penguinsin Brandon Taneville, joka lensi rajusti päin laitaa. Tanev ehti onnekseen saamaan kättä väliin ja kontrolloimaan tilannetta edes hieman, mutta Duclairin teko oli siitä huolimatta härski, täysin tarpeeton ja ennen kaikkea todella vaarallinen.

Hämmentävää kyllä, vieressä seissyt päätuomari ei nähnyt tilannetta edes kahden minuutin rangaistuksen arvoisena, joten peli jatkui normaalisti. Penguins voitti Ottawan kotiluolassa pelatun ottelun maalein 5-2.

Senators-hyökkääjä Anthony Duclair vetää todella ruman poikkarin:

Katso myös: Video: NHL:ssä pelottava tilanne – Jake Guentzel rysäytti pää edellä laitaan maalinsa jälkeen


Pelaajat:
Joukkueet: